Informații despre livrare

În funcție de produsele pe care le achiziționați și de locația la care vor fi livrate sunt disponibile diferite metode de expediere. În magazin, vi se va solicita să alegeți una din aceste metode. Momentan livrăm prin curier în toată țara (România).

Pentru livrările internaționale vă rugăm să ne contactați.

În acest moment livrăm în România. Dacă produsele tale trebuie să ajungă în alte țări, te rugăm să ne contactezi pentru a stabili prețul pentru expedierea produselor tale. Îți mulțumim.

Noi livrăm doar în zilele lucrătoare. Zilele lucrătoare sunt de luni până vineri, exluzând sărbătorile legale. Toate comenzile plasate vor fi procesate cât de repede posibil. În perioadele în care sunt multe comenzi de executat, comanda ta poate dura mai mult decât normal.

Livrarea durează aproximativ 1-2 zile lucrătoare, prin curier rapid.

Informații despre plată

Plata se poate efectua cu cardul, în sistem ramburs (la ridicarea produselor) sau prin transfer bancar.

Facem tot ce ne stă în putință pentru a avea prețuri corecte și dorim ca informațiile produselor să fie actualizate în permanență. Totuși, uneori se întâmplă să greșim. În aceste cazuri, ne rezervăm dreptul de a nu accepta erorile tarifare atunci când o comandă este plasată. Dacă apare o eroare vă anunțăm și dacă este nevoie vom anula comanda și toate plățile care au fost autorizate pentru respectiva comandă vor fi imediat returnate.

Dacă sunt probleme atunci când produsele au fost livrate, vă rugăm să ne contactați.

Folosim informațiile cerute în pagina de comandă strict în vederea procesării comenzii. Respectăm dreptul tău la intimitate. Datele tale nu vor fi distribuite către terți în nicio circumstanță.

Comenzi și returnări

Apăsați pe poza sau pe titlul unui produs pentru a vedea informații detaliate. Pentru a comanda, apăsați butonul adaugă în coș, sau cumpără acum nu înainte de a a alege cantitatea și/sau selecta opțiunile disponibile pentru fiecare produs în parte.

Introduceți datele necesare cu atenție, pentru a putea fi procesate ulterior în bune condiții. Datele dumneavoastră reprezintă modul prin care vă putem contacta și livra serviciile sau produsele comandate.

După ce ați confirmat datele, veți fi direcționați către pagina de plată.

Deasemenea, site-ul nostru oferă posibilitatea de a vă crea un cont pentru a facilita comenzile ulteriore și a avea acces la istoricul comenzilor tale.

Mergi la comenzile tale. Apasă pe butonul de anulare.

Sau contactează-ne.

Vă putem clarifica orice întrebare apelând (+40) 722 625 991 de luni până vineri între orele 9:00-17:00 sau folosind formularul de contact.

Încă sunt întrebări care nu au răspuns?